Een boek dat voor ontroering zorgt

Ik bied naasten altijd de mogelijkheid om een online gedenkpagina op mijn website te openen. Alle herinneringen die door familie, vrienden en bekenden worden ingezonden, bundel ik na afloop voor hen in een boek. Voor iedere familie ziet zo'n boek er anders uit, omdat ik qua vormgeving bijvoorbeeld gebruik maak van het formaat, de stijl, de kleuren waarin de rouwkaart was uitgevoerd. Van een familie ontving ik van een van de zonen onderstaande reactie, die ik hier vol trots en dankbaarheid met zijn toestemming publiceer.

Evelien de Ruiter
Stille Kracht Uitvaartbegeleiding

Lieve Evelien,
 
Vandaag heb ik het boek ontvangen. Wat een prachtig boek heb je ervan weten te maken! Het portret van vader prijkt in al zijn glorie op de kaft. Ik heb het boek na lezing dan ook in de kast gezet op een steun zodat het zichtblad naar voren staat.
 
Het boek had ik al in pdf gelezen, maar fysiek als boek heeft het veel meer het cachet dat voor ontroering zorgt. Het illustreert daarmee ook hoe jij voor ons hebt gezorgd om de crematie van vader niet zomaar een noodzakelijke gebeurtenis te laten zijn maar een evenement waar we met al onze emoties ons konden overgeven aan het afscheidnemen van vader.
 
Ik kan je niet genoeg bedanken voor je goede en zorgvuldige zorgen. Alles klopte.
Een recht hartelijke groet namens ons allen!
 
Gijs

 
Cookie instellingen