Geluk bij verdriet

De omstandigheden waaronder wij Evelien leerden kennen, waren natuurlijk verre van prettig. Mijn schoonmoeder was ongeneeslijk ziek en Evelien heeft zeer mooi haar uitvaart verzorgd (lees op deze pagina “Herinnering aan een afscheid”).

Mijn vrouw Yvanca zei bij de terugblik die we met Evelien twee weken na het afscheid van mijn schoonmoeder hadden, dat als het met haar ooit zover zou komen, dat ze hoopte dat Evelien dan nog haar beroep uit zou oefenen. Hoe hard de klap aankwam dat we Evelien vier maanden later daadwerkelijk hebben moeten uitnodigen, zal iedereen begrijpen. We hebben met z’n drieën het volledige afscheid van Yvanca vormgegeven, alles rondom de zonnebloemen waar Yvanca altijd zo vrolijk van werd.

Evelien is een zeer betrokken en lief mens, ze denkt actief en zeer creatief mee om wensen te helpen vervullen en heeft in het hele traject alle tijd voor je. Ze doet de naam van haar bedrijf alle eer aan, zonder haar als stille kracht voor, tijdens en na het overlijden van Yvanca, zouden wij denk ik een stuk minder rust ervaren hebben.
 
U snapt nu waarschijnlijk wel de titel van dit stukje, een geluk dat ik Evelien ken en dat zij het afscheid van Yvanca heeft vormgegeven, bij het grote verdriet dat ik ervaar door het verlies van mijn lieve vrouw.

Roel (ook namens Steven, Karin en Tim)
Cookie instellingen